Over mij!

Mijn creatieve achtergrond in vogelvlucht!!!

Mijn naam is Minke Brattinga en ik woon samen met mijn man Sjoerd en twee kinderen, Robin en Lianne in Middenmeer, een klein dorp in de kop van Noord Holland. Naast mijn grote creatieve hobby werk ik parttime bij een grote kinderopvang organisatie op een peuterschool in Middenmeer.

In 2009 ben ik begonnen met een eigen creatieve hobbyclub voor kinderen. Twee keer per week had ik bij mij thuis een volle tafel met knutselende kinderen! Elke week bedacht ik een nieuwe activiteit voor de kinderen en gingen ze enthousiast met hun zelf gemaakte creaties naar huis. Ze hebben o.a. veel minialbumpjes gescrapt en aan het eind van de periode, als herinnering een groot scrabalbum met foto's van alle activiteiten die we met de hobbyclub hebben gedaan!

Sinds 2012 is de hobbyclub een beetje uit elkaar gevallen. Kinderen gaan naar de middelbare school en hebben dan niet veel tijd meer om te knutselen. Ze hebben veel huiswerk en een groot sociaal netwerk via mobiel en facebook wat ze moeten onderhouden. Het valt niet mee om dat te doorbreken! Toch blijf ik me ervoor inzetten om de creativiteit bij de jeugd onder de aandacht te brengen.

Sinds 1 april 2014 heb ik me aangemeld onafhankelijk demonstratrice van Stampin Up! Al die mooie hobby- en stempelmaterialen van Stampin'Up zijn voor mij weer een nieuwe uitdaging om mijn werkgebied te verbreden! Het geeft me heel veel inspiratie om leuke nieuwe cursussen en workshops te bedenken voor zowel kinderen als volwassenen! Ik beschik over een eigen workshopatelier in de Brede School in Middenmeer, waar ik mijn cursussen en workshops verzorg!Voor meer informatie over de cursussen en workshops kun je gebruik maken van het contactformulier op mijn blog. Ook kun je al mijn blogberichten per email ontvangen door je emailadres in te vullen bij "Follow by Email"! Gewoon een email sturen mag natuurlijk ook! minkebrattinga@gmail.com.

Kijk gerust rond op mijn blog, waar je veel van mijn creatieve uitspattingen zult tegenkomen!!!
Heel veel lees- en kijkplezier!

Creatieve Stempelgroetjes,

Minke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten