activiteiten en openingstijden

De Stamp-in' is een creatief workshop atelier waar wekelijks voor jong en oud cursussen, workshops en vrije inloopdagen worden georganiseerd!
Ben je creatief en wil je je hobby uitbreiden of wil je gewoon eens gezellig samen met andere hobbyisten creatief bezig zijn, dan kun je kiezen uit de volgende activiteiten en evenementen:


Party's en demonstraties:
Als demonstratrice geef ik regelmatig een party om de hobbymaterialen van Stampin'Up te presenteren! Tijdens een party laat ik verschillende stempel materialen zien en geef ik demonstraties van een aantal technieken! Ook de gasten mogen dan zelf de materialen uitproberen. Er worden meestal 1 of 2 "make & takes" gemaakt! Aan het eind beantwoord ik nog vragen en kunnen er bestellingen worden gedaan!
Het is ook mogelijk om een party bij jou thuis te organiseren. Als gastvrouw nodig je dan een aantal personen uit, we bespreken wat we gaan doen en maken een kostenplaatje! Soms wordt er aan de gasten een kleine vergoeding gerekend.

Heb je zelf iets te vieren of wil je gewoon zelf met een gezelschap een Stampin'Up Party boeken dan kun je deze op de volgende dagen reserveren:


Dinsdagavond 19.30 - 21.30 uur
Donderdagavond 19.30 - 21.30 uur.
(mininimaal 4 personen)
(maximaal 10 personen)


Workshops:
De workshops die ik geef zijn heel variërend. Ik werk graag met thema's, zoals seizoenen, feesten, gebeurtenissen, vakanties, enz.
Ik vind het een kunst om met verschillende soorten materialen te experimenteren en daarvan de mooiste creaties te maken. De ene keer is het een technieken workshop en een andere keer weer een leuk project bijvoorbeeld een home deco. Ik probeer dat zoveel mogelijk af te wisselen. Ook sta ik open voor andere leuke ideeën!

Workshop ideeën:
-scrapkaarten
-cadeaudoosjes
-home deco
-scrapbooken en Project Life

Het aantal personen voor een workshop is minimaal 4 en maximaal 10!
Dat hangt ook af van de soort workshop. Een technieken workshop vraagt bijvoorbeeld om goede uitleg en begeleiding, dus wordt het aantal deelnemers beperkt tot 6 personen.
Bij iedere workshop wordt vermeld hoeveel deelnemers zich kunnen opgeven.

De meeste workshops zijn inclusief een materialen pakket. Het pakket bestaat uit een compleet kit waar we mee gaan werken. Soms is het een uitgebreid pakket met bijvoorbeeld inkt en stempelsets.


Workshopdagen zijn:
Maandagavond 19.30-22.00 uur
Dinsdagavond 19.30-22.00 uur
Donderdagavond 19.30-22.00 uur
Zaterdagmiddag 14.00 - 16.30 uur.
(minimaal 4 personen)
(maximaal 10 personen)

Kinderactiviteiten:
Bij de hobbyclub kunnen kinderen vanaf 6 jaar kennis maken met verschillende vormen van creativiteit. Knippen en plakken met papier, scrappen met foto’s, stempelen met stempels en inkt, enz. Het belangrijkste is dat de kinderen hun eigen ideeën tot ontwikkeling laten komen. Ze kunnen kijken naar voorbeelden, maar ze geven zelf vorm aan hun eigen creaties. Zo leren ze zelf ontdekken met wat voor materialen en technieken ze het liefst willen werken, waar hun eigen talenten liggen en waar ze hun eigen hobby van willen maken.

Kinderatelier 't Stempeltje:
Elke donderdagmiddag 14.00 - 16.00 uur. 6-11 jaar
Uw kind kan vanaf 6 jaar gratis lid worden van de hobbyclub. Voor de clubdagen krijgt uw kind via de mail een uitnodiging. Als ze willen komen, moeten ze zich daarvoor via een email opgeven. Er zijn stempelkaarten te verkrijgen. 10 x knutselen voor €40,-.
Via een email krijgen leden bericht wanneer de knutselmiddagen zijn.
(minimaal 4 personen)
(maximaal 8 personen)

Via een email krijgen leden bericht wanneer de knutselmiddagen zijn. Dit is ook te lezen in de maandelijkse nieuwsbrief die alle leden ontvangen.


De Art 4 kidsClub!
De Art 4 KIdsClub is voor tieners van 11-16 jaar! 
Als tieners willen komen, moeten ze zich daarvoor via een email opgeven. Er zijn stempelkaarten te verkrijgen. 10 x knutselen voor €40,-.

workshopdagen zijn om de week op vrijdagavond 19.30 - 21.30 uur.
(minimaal 4 personen)
(maximaal 8 personen)

Via een email krijgen leden bericht wanneer de crea-avonden zijn. Dit is ook te lezen in de maandelijkse nieuwsbrief die alle leden ontvangen.'t Stempeluurtje:
Wil je gewoon eens kennis maken met de hobbymaterialen van Stampin'up! kom dan gezellig binnen lopen op een maandag tijdens het Koffie & Kaart stempeluurtje. Je mag dan gezellig aanschuiven en mee stempelen!
Ook als je al ervaren bent en regelmatig workshops volgt, is het gezellig om samen met andere ervaren hobbyisten gewoon lekker creatief bezig te zijn. Er ligt dan een materialenkit klaar waar je lekker mee aan de slag gaat! Je mag alle gereedschappen en stempel materialen gebruiken die op tafel liggen!
Kosten voor deze aanschuifworkshops zijn €8,50


Het koffie & kaart Stempeluurtje op maandag van 10.30-12.30 uur.of 13.30-15.30 uur open!
Hiervoor kun je je aanmelden!
minkebrattinga@gmail.com


Feestjes en partijen:
Bij De Stamp-in' kun je ook terecht voor creatieve kinderfeestjes, Tienerparty's  of een groepsworkshop voor volwassenen.

Informatie over creatieve kinderfeestjes en tienerparty's kun je HIER vinden!

Groepsworkshops/Teambuilding:
Heb je iets te vieren of wil je gewoon eens samen met je vriendinnen, familie of collega's een middag of avond creatief bezig zijn, dan kun je kiezen uit de volgende activiteiten:
-Spetterende kaarten
-Sfeervolle home deco
-Mixed Media project


De prijs is inclusief materialen, koffie/thee/drankjes en hapjes.
4 tot 10 personen € 17.50,- p.p.
Duur van de workshop 3 uur


Evenementen:
Als ik gevraagd wordt om mijn hobby te presenteren op een evenement of een hobbymarkt dan pak ik mijn boeltje in en ga ik er op af! Er zijn nog zoveel mensen die ik wil bereiken met mijn creatieve ideeën! Heb je ideeën over een evenement bij jou in de buurt, laat me dit dan weten.


De Stamp-in' groetjes,


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen