Srap-in' Your Life!

Scrap-in' Your Life!

Scrapbooken is al een aantal jaren erg populair in Nederland. Je verwerkt je foto's op een decoratieve manier in een album! Dit kan een groot album zijn of een zelfgemaakt minialbum. Je maakt gebruik van kleuren, papier en versieringen die terug komen in je foto's!

Scrapbooken en Project life zijn heel goed met elkaar te combineren. Scrappen doe je meestal op een grote pagina en bij Project life verwerk je je foto's in een hoes die verdeeld is in allemaal kleine vakjes! Je scrapt dan je foto's op kleine kaartjes! Bij Project Life zijn er heel veel leuke kaartjes in allerlei verschillende thema's die je gebruikt naast je foto's! Een hele leuke en snelle manier om in een korte tijd heel veel foto's in een album weg te werken!

Scrappen is een vrijere vorm van fotoverwerking waar je meer je eigen inbreng aan kunt geven. Er zijn zoveel verschillende materialen en technieken die je zowel bij scrapbooken als bij Project Life kunt toepassen en waar je helemaal je eigen creativiteit in kwijt kunt. Soms kun je met heel veel materialen je heerlijk uitleven op een scrap of pl- layout en een andere keer heb je maar heel weinig  nodig om een foto weer tot leven te brengen! Die vrije vorm van expressie is juist zo mooi om gebruik van te maken! Je ontwikkeld daarbij je eigen stijl die helemaal bij jou past! Zo worden foto's weer een levende herinnering!!!

Cursus Scrappen voor moeder-kind!
Met deze cursus werken moeder en kind samen aan een mooi groot scrapalbum waar ze hun eigen herinneringen op een creatieve manier in verwerken. Vroeger maakte ouders meestal de fotoalbums voor hun kinderen. Nu we in een digitaal tijdperk leven, worden er niet veel fotoalbums meer gemaakt! Veel fotomateriaal staat tegenwoordig ergens digitaal opgeslagen! Zonde!!! Voor kinderen is het ook heel waardevol om later hun eigen fotoalbums te kunnen bekijken!

Kinderen hebben van zichzelf een groot creatief denkvermogen. Als dat geprikkeld wordt kunnen er prachtige werkstukken ontstaan! Daar wil ik met deze cursus op inspelen. Het komt uiteindelijk op je eigen creativiteit neer! Ben je creatief en wil je deze vrije vorm van fotoverwerking samen met je kind(eren) leren, dan is dit een leuke uitdaging!

Voor de cursus moeder/kind kun je je opgeven en deze bestaat uit:
-Een basis startpakket €25,- (inclusief album en andere materialen),
-Losse lessen voor moeder en kind samen €10,00 (inclusief materialen).
Scrap-in' Your Life Inspiratie cropdagen!
Elke maand organiseer ik een inspiratie cropdag voor scrappers en pl'ers! Gezellig een dag samen met je eigen scrap of Project Life projecten bezig zijn!

Plan-it' Your Life!
Een nieuwe trend om je leven vast te leggen is, in een Memory Planner! Ook een leuke manier voor de jeugd om je dagelijkse bezigheden op een creatieve manier in een memory planner te verwerken! Deze nieuwe vorm van het bewaren van je herinneringen  heb ik me al aardig eigen gemaakt! Wil je dit ook leren, kom dan naar de inspiratie cropdagen en laat je inspireren!!!


Tijdens de cropdagen mag je gebruik maken van alle hobbymaterialen en gereedschappen die voorhanden zijn! Deelname aan een scrap-in' your life inspiiratie cropdag zijn €15,- dit is inclusief lunch, koffie/thee met wat lekkersAlle datums voor de scrapbookcursus moeder-kind en de inspiratie cropdagen komen in de workshopagenda te staan! Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar De Stamp-in'! minkebrattinga@gmail.com.Geen opmerkingen:

Een reactie posten