BestellenBestellingen:
Alle Stampin'Up! producten uit de jaarcatalogus kun je bij mij bestellen. Ik probeer 1x in de week, op woensdag een verzamelbestelling te doen. Woon je bij mij in de buurt dan kun je je bestelling bij mij in Middenmeer ophalen. Wil je een bestelling thuis ontvangen, dan wordt de bestelling rechtstreeks op je thuisadres geleverd.

Partybestelling:
Ben je op een Stampin'Up Party van mij geweest, waar je een bestelling hebt gedaan, dan wordt deze bij de gastvrouw afgeleverd. Daar kun je dan ook je bestelling ophalen.

Verzamelbestelling:
Iedere woensdag om 19.00 uur gaat er een verzamelbestelling uit. Er worden dan bestellingen van verschillende klanten in 1 order verstuurd. Deze bestelling wordt bij mij thuis afgeleverd. Er wordt dan een afspraak gemaakt wanneer de bestelling bij mij in Middenmeer kan worden opgehaald.

Verzendkosten:
-Bij een bestelling die rechtstreeks naar je huis wordt verstuurd, betaal je de volledige verzendkosten van  €5,95 die Stampin'Up bij een bestelling berekend. Je bestelling wordt dan door UPS bij je thuis afgeleverd.
-Bij een verzalmelbestelling worden de verzendkosten onder de klanten verdeeld. Is het een grote order van meer dan 5 klanten, dan zijn de verzenkosten gratis.
-Als je producten in een verzamelbestelling zijn besteld en deze niet bij mij kunnen worden opgehaald, dan zijn de verzendkosten van de nalevering voor de klant.

Brievenbuspost gaat naar gewicht en op eigen risico.
Brievenbuspakket PostNL €3,95
Ophalen bij een kiala/UPS punt €4,95 (met track & trace)
PostNL pakket post €6,95 ( met trac & trace)
UPS €5,95 (met track & trace rechtstreeks bestelling Stampin'Up)

Bestellingen via contactformulier of email:
Je kunt mij altijd via het contactformulier in de linkerkolom een bestelling doorsturen of via een email naar minkebrattinga@gmail,com. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie over de betaling en levering van je bestelling.

Garantie:
Als klant heb je op al je producten van Stampin'Up garantie. Is er iets met de bestelling niet goed gegaan of ben je ontevreden over een product, stuur mij dan z.s.m. een bericht. Ik neem dan contact op met Stampin'Up! om het probleem voor je op te lossen.

Catalogussen:
In de linkerkolom kun je de link van de jaarcatalogus aanklikken om deze geheel te kunnen downloaden.
Wil je zelf de jaarcatalogus in je bezit hebben, dan kun je deze ook bij mij voor €5,- bestellen. Je krijgt dan ook 2x per jaar de seizoenscatalogus er gratis bij. Deze komt in september en in januari gelijk met de Sale-A-Bration uit! De catalogussen kunnen bij mij in Middenmeer worden opgehaald of excl. verzendkosten, naar je thuisadres worden gestuurd.

Klik je op catalogus, dan kun je ook rechtstreeks online je bestelling invoeren! Hier kun je alleen met een credit card betalen!
      
Voor eventuele vragen over de producten uit de catalogus, kun je altijd contact met mij opnemen!!!

De Stamp-in' groetjes,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten